Hrneček s ohebným brčkem 200 ml, dívka

Cena vč. DPH
299 Kč
Kód
781912
EAN:
8710103781912
Kód 2:
SCF796/02
Skladem:
Ano
ks

Hrneček s ohebným brčkem
200 ml
Od 9 měsíců
1 ks v balení

Umožňuje zdravý vývin zubů a dásní*

Ventil proti protékání navržený tak, aby bránil rozlití tekutiny

Hrneček s brčkem Philips Avent Bendy s ergonomickými rukojeťmi je ideální pro první doušky z brčka a umožňuje zdravý vývin zubů a dásní.* Byl vyvíjen odborníky tak, aby se stal nejlepším hrnečkem s brčkem.*

Brčko je dole ohebné a umožňuje snadné pití až do posledního doušku

Dolní část brčka je zahnutá, takže se brčko snáze dostane k tekutině a umožňuje pití v přirozené poloze.

Design s integrovaným ventilem proti protékání a odklápěcí víčko zabraňují rozlití

Brčko má integrovaný ventil, který zabraňuje samovolnému rozlití. Odklápěcí víčko chrání brčko a zabraňuje vytékání na cestách.

Málo součástí – snadné sestavení a čištění (vhodné do myčky na nádobí)

Hrneček s ohebným brčkem Philips Avent se snadno sestavuje a rozebírá. Pro vaše pohodlí jsou všechny součásti beze zbytku vhodné do myčky na nádobí.

Kompatibilní s lahvemi a hrnečky Philips Avent

Všechny lahve a hrnečky Philips Avent (mimo skleněných lahví a hrnků Grown-up) jsou spolu kompatibilní, takže můžete vytvořit dokonalý hrneček, který se přizpůsobí individuálním potřebám vašeho batolete.

Zdravý vývin zubů a dásní

Hrneček s ohebným brčkem Philips Avent umožňuje zdravý vývoj úst, procvičuje ústní svaly a posiluje ústa.* Vytvořeno ve spolupráci s odborníky s cílem vyvinout nejlepší možný hrneček s brčkem.*

Hrnečky Philips Avent odráží vývoj vašeho dítěte

Naučit se samostatně pít je klíčovým krokem ve vývoji dítěte. Podporujeme děti na cestě k samostatnému pití a umožňujeme jim snadný přechod od prsu nebo lahve k otevřenému hrnečku. Díky zkušenostem od zdravotníků naše různá řešení s dudlíky, měkkými a tvrdými hubičkami, brčky a 360° obvody hrnečků následujeme vývoj vašeho dítěte a stimulujeme jeho nově nabyté motorické dovednosti a dovednosti spojené s pitím. Naše řešení prvotřídní kvality vznikají s ohledem na pohodlí a hygienu.

Ergonomické rukojeti a měkké brčko – ideální pro malá batolata

Integrované rukojeti hrnečku mají ergonomický design, takže se hrneček dobře drží v malých ručičkách. Měkké ohebné brčko nedráždí dásně a hrneček je díky své lehkosti a malým rozměrům ideální pro první doušky brčkem.

hrnecek_s_brckem_200_fialovy_3.jpg

*90 % z 200 dětských zubních lékařů v USA, kteří se účastnili průzkumu, se shodne na tom, že design našeho hrnečku s brčkem umožňuje zdravý vývoj úst. 89 % z nich souhlasí s tím, že pití brčkem procvičuje svaly úst a posiluje ústa (nezávislý průzkum online, USA, duben 2016). Vyvinuto ve spolupráci s řečovými specialisty z řad pediatrů, zubním lékařem, ergonomem a porodní asistentkou.

aventbaby.cz > • HRNEČKY > S brčkem > Hrneček s ohebným brčkem 200 ml, dívka
Loading...

Hrnečky s brčkem

Loading...

Hrnečky s brčkem